Astropay betaalkaart

Astropay betaalkaart

Ben je op zoek naar een Astropay betaalkaart? Bestel deze dan veilig en snel via de website van SMSbeltegoed! Bij SMSbeltegoed kan je onder andere terecht voor betaalkaarten, maar ook bieden wij diverse giftcards, simkaarten, beltegoedkaarten en gamecards aan. Het voordeel van bestellen bij ons is dat je meteen de tegoed code in je mailbox ontvangt. De kaart is dus meteen bruikbaar.

Ben je benieuwd naar ons aanbod van diverse betaalkaarten? Neem dan hier een kijkje.

Astropay betaalkaart | Bij SMSbeltegoed vind je het!

De Astro pay card wordt door vele gaming- en entertainment websites ondersteund. Het fijne aan deze kaart is dat je persoonlijke en financiële gegevens anoniem worden gehouden. Je kunt elk gewenst tegoed op de kaart opwaarderen. Kies het saldo en betaal met de gewenste betaalmethode. Na betaling ontvang je direct een code waarmee het tegoed ingewisseld kan worden. Goed om te weten is dat de AstroPay Card één jaar geldig is na aankoop. Zorg er dus voor dat je je saldo binnen dit jaar opmaakt, anders ben je je tegoed kwijt. Het is niet zo dat je je tegoed in één keer hoeft op te maken.

Bekijk hier de Astro pay card

Bitnovo betaalkaart

Naast de AstroPay betaalkaart, bieden wij ook de Bitnovo betaalkaart aan. Met deze kaart koop je gemakkelijk crypto valuta aan. Denk bijvoorbeeld aan de Bitcoin, Ethereum en Litecoin. Met deze kaart is het wel de bedoeling dat je in bezit bent van een online crypto portemonnee. Let op! Hier zijn er verschillende van te vinden. Doe research en achterhaal welke online crypto portemonnee de beste keuze voor jou is.

Neem contact op

Mochten er nog vragen bij je binnenkomen over de AstroPay betaalkaart, dan kunnen deze altijd gesteld worden. Neem gerust contact op met één van onze medewerkers door middel van het contactformulier. Hopelijk tot snel bij SMSbeltegoed.nl!

Vertel een vriend over onze website!
Post-NL-logo UPS-logo GLS-logo iDeal-logoebanking-logomaestro-logomastercard-logomrcash-logovisa-logo
© SMSBeltegoed 2024