Opwaardeerinstructies

Ben je op zoek naar de opwaardeerinstructies van jouw provider? Op deze pagina vind je een overzicht van alle opwaardeerinstructies per provider. Mocht het opwaarderen met deze instructies niet lukken, neem dan contact op met de provider.
 
Lyca
Om Lyca beltegoed op te waarderen, bel je naar 1244(of 92#) en volg je de gesproken instructies. Je kunt ook: *101*opwaardeercode# intoetsen en dan de ‘bellen’ toets gebruiken. Voor opwaarderen vanuit het buitenland, of met een andere telefoon, kun je gebruikmaken van het nummer: +31684001244.
 
 
Vodafone
Vodafone opwaarderen kan door te bellen naar 1200 en 1 in te toetsen om in het menu te komen. Daarna toets je een 4 om op te waarderen en je kunt de Vodafone opwaardeercode invoeren. Een andere mogelijkheid is om *102*je-15-cijferige-opwaardeercode# in te toetsen en op bellen te drukken.
 
 
Telfort
Telfort beltegoed opwaarderen doe je door te bellen naar 1244. Vervolgens wordt er gevraagd om je 14 cijferige opwaardeercode. In het buitenland kun je opwaarderen door naar *123*1244# te bellen.
 
 
Lebara
Om op te waarderen bel je met je gsm naar 1244. Vervolgens toets je een 2 om op te waarderen, daarna de 14-cijferige opwaardeercode, gevolgd door een #. Je kunt ook *123*opwaardeercode# intoetsen en dan op bellen drukken.
 
 
T-Mobile
T-Mobile beltegoed opwaarderen is zeer simpel. Dit kan door naar 1244 te bellen en de gesproken instructies te volgen. Vervolgens een 2 in te toetsen, daarna de opwaardeercode, gevolgd door een #.
 
 
Ortel Mobile
Ortel Mobile opwaarderen doe je door te bellen naar 1244, en optie 9 te kiezen. Volg dan de gesproken instructies en vul de opwaardeercode in. Hierna wordt je Ortel tegoed opgewaardeerd. Vanuit het buitenland bel je naar +316 1200 1244.
 
 
KPN
KPN beltegoed opwaarderen doe je door 1244 te bellen en de gesproken instructies te volgen. Met de KPN opwaardeercode wordt direct je KPN opwaardeertegoed bijgeschreven.
 
 
Hi
Hi beltegoed opwaarderen gaat als volgt: Bel naar het nummer 1244, en volg de gesproken instructies. Hierna toets je de opwaardeercode in en wordt je beltegoed opgewaardeerd.
 
 
Tele2
Tele2 Mobiel beltegoed opwaarderen doe je door naar 1244 te bellen en de gesproken instructies te volgen. Vervolgens toets je de opwaardeercode in, en wordt je beltegoed opgewaardeerd. Je kunt je beltegoed ook opwaarderen door *110*opwaardeercode# te bellen.
 
 
 
Delight Mobile
Delight Mobile beltegoed op waarderen doe je door op je mobiele telefoon *191*10-cijferige opwaardeercode# te bellen. Delight Mobile beltegoed kun je ook opwaarderen door naar het opwaardeernummer 1244 te bellen.
 
 
Vectone Mobile
Vectone Mobile opwaarderen doe je door naar 1244, en de gesproken instructies te volgen. Vervolgens wordt om je opwaardeercode gevraagd. Vectone Mobile beltegoed kun je ook opwaarderen door *101*opwaardeercode# te bellen.
 
 
*bliep
*bliep beltegoed opwaarderen is heel gemakkelijk. Bel naar 1244 en volg de gesproken instructies. Toets vervolgens een 2, daarna de opwaardeercode en als laatste een #.
 
 
Rabo Mobiel
Rabo Mobiel beltegoed opwaarderen doe je door vanaf je mobiele telefoon 1244 te bellen. Vervolgens toets je je opwaardeercode in. Vanuit het buitenland, toets je *100*1244# in en druk je op bellen. Je wordt dan automatisch teruggebeld door 1244.
 
 
GT Mobile
GT Mobile beltegoed opwaarderen doe je door vanaf je mobiel te bellen naar 1244 en de gesproken instructies te volgen.
 
 
 
Toggle Mobile
Toggle Mobile beltegoed opwaarderen doe je doormet je mobiele telefoon 1244 te bellen en de gesproken instructies te volgen. Vervolgens vul je je opwaardeercode in en wordt je beltegoed opgewaardeerd. Je kunt ook opwaarderen door *101*opwaardeercode# te bellen.
 
 
Budget Phone
Budget Phone beltegoed opwaarderen doe je door online Budget Phone beltegoed te kopen op smsbeltegoed.nl. Vervolgens ga je naar Budgetphone.nl. Daar kun je je code invoeren door in te loggen.
 
 
Ortel Mobile
Ortel Mobile belwaarde herladen doe je door te bellen naar 1966 en de gesproken instructies te volgen. Ook kun je herladen door *LOA*15cijferigecode te smsen naar 1966. Deze methodes werken in het buitenland niet, en daarom kun je in het buitenland bellen naar: +32 486 19 1966.
 
 
Hollandse Nieuwe
Hollandse nieuwe opwaarderen doe je door te bellen naar *101*OPWAARDEERCODE#
 
Vertel een vriend over onze website!
Post-NL-logo UPS-logo GLS-logo iDeal-logo ebanking-logo maestro-logo mastercard-logo mrcash-logo visa-logo
© SMSBeltegoed 2020