KPN simkaart

KPN simkaart

Ben je op zoek naar een KPN simkaart? Bekijk dan eens de mogelijkheden bij SMSbeltegoed! Bij SMSbeltegoed kan je terecht voor simkaarten van diverse providers, betaalkaarten, entertainmentkaarten, giftcards en nog veel meer. Je besteld eenvoudig en snel jouw favoriete kaart via de website. Binnen twee minuten ontvang je jouw activeringscode in je mailbox. Zo heb je binnen no time weer nieuw beltegoed!

Bekijk hier het aanbod aan KPN simkaarten.

KPN simkaart | Bij SMSbeltegoed vind je het allemaal!

Geniet van de KPN mobiel sim only mogelijkheden. Wanneer je bij SMSbeltegoed een KPN prepaid simkaart hebt aangeschaft, hoef je deze slechts eenmalig te koppelen. Als je beltegoed op is kan er gemakkelijk opnieuw beltegoed worden bestelt. Zo kan je gratis bellen naar 1244. Je krijgt vervolgens instructies te horen die je moet volgen om te kunnen opwaarderen. Een andere manier is om een gratis sms te sturen naar 1266. Als laatste is het mogelijk om op te waarderen via de KPN Prepaid App. Het is wel goed om te weten dat er een houdbaarheid op het tegoed zit. Wanneer je 1 keer in de 6 maanden belt, sms’t, internet of opwaardeert, dan is het tegoed wel onbeperkt houdbaar.

Ontdek de entertainmentkaarten van SMSbeltegoed

Niet alleen vind je bij ons uw favoriete simkaart, ook kan je bij ons diverse entertainmentkaarten bestellen. Deze zijn ideaal om te geven als cadeau of gewoon om iemand te verassen. Zo hebben wij bijvoorbeeld de kaarten van Coolblue, Zalando, Bol.com, Amazone Pay en nog veel meer in ons assortiment. Alle kaarten zijn verkrijgbaar in verschillende tegoeden. Ontdek het zelf en bekijk het aanbod!

Neem contact op

Mochten er nog vragen bij je binnenkomen over de KPN simkaart, dan kan er altijd contact worden opgenomen. Vul eenvoudig ons contactformulier in. Onze medewerkers zullen er alles aan doen om zo snel mogelijk uw vraag te beantwoorden. Hopelijk zien we je bestelling snel bij SMSbeltgoed.nl!

Vertel een vriend over onze website!
Post-NL-logo UPS-logo GLS-logo iDeal-logoebanking-logomaestro-logomastercard-logomrcash-logovisa-logo
© SMSBeltegoed 2024