League of Legends cadeaukaart

Ben je op zoek naar een League of Legends cadeaukaart voor een speciale gelegenheid? Bekijk dan eens de mogelijkheden bij SMSbeltegoed.nl! Wij verkopen namelijk deze kaart in verschillende tarieven. Bij SMSbeltegoed.nl kan je terecht voor verschillende gamecards, entertainment cards, giftcards, simkaarten en nog veel meer. Het gemak van SMSbeltegoed.nl is dat je meteen na de betaling de code van de giftcard ontvangt. Je hoeft er dus niet op te wachten!

Wil je het volledige aanbod zien aan giftcards? Bekijk het aanbod dan hier.

League of Legends cadeaukaart bestellen bij SMSbeltegoed.nl

Met een League of Legends kaart kan er nieuwe Riot Points worden gekocht. Dit zijn punten die worden gebruikt in het spel om nieuwe dingen mee te kopen. Na aanschaf van de kaart, kunnen de punten gemakkelijk worden toegevoegd aan het account. Met een kaart van 10 euro kan je 1580 Riot Points kopen. Bij een tegoed van 20 euro kunnen er maar liefst 3250 Riot Points worden gekocht. Met al deze punten weten wij zeker dat je weer met frisse moed aan het spel kunt beginnen!

Naast de verschillende game- en giftcards, kan je bij SMSbeltegoed.nl dus ook terecht voor beltegoedkaarten. Het bestellen en opwaarderen gaat bij ons erg gemakkelijk. Je kiest je gewenste tegoed van de provider en rekent deze online af. Direct ontvangt u een code waarmee je je tegoed kan opwaarderen. Onze tegoedkaarten komen van betrouwbare derde partijen, zodat wij er verzekerd van zijn jou een veilige bestelling te leveren.

Kom in contact

Mochten er nog vragen bij je opkomen omtrend de League of Legends cadeaukaart, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Wij beantwoorden graag je vragen en denken mee in mogelijkheden. Je kan contact met ons opnemen via het contactformulier. Tot snel bij SMSbeltegoed!

Vertel een vriend over onze website!
Post-NL-logo UPS-logo GLS-logo iDeal-logoebanking-logomaestro-logomastercard-logomrcash-logovisa-logo
© SMSBeltegoed 2024