League of Legends kaart

Ben je op zoek naar een League of Legends kaart om RP-tegoed mee te kopen? SMSBeltegoed.nl helpt jou graag verder! Skins en andere items voor jouw champions haal je makkelijk, snel en veilig met de digitale Riot Points Card. Ontvang de League of Legends-code na je betaling direct per e-mail en ook direct op je beeldscherm. Wissel je code meteen in op je online game account en shop met het RP LoL tegoed alles wat je nodig hebt om jouw champion en je team te laten winnen.

Meer weten over onze tegoedkaarten van League of Legends? Bekijk dan gerust even het assortiment in onze webshop. Voor verdere vragen kun je natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen.

League of Legends kaart bestellen? Bij ons kan het!

Voor 10 euro krijg je 1580 Riot Points en voor 20 euro maar liefst 3250 RP die je aan je LoL account kunt toevoegen. Een League of Legends Prepaid Card kopen was nog nooit zo makkelijk. Betreedt zo de online battle arena met frisse moed en help je team om te winnen!

In onze webshop kun je daarnaast ook binnen één minuut beltegoed opwaarderen van verschillende providers én bieden wij verschillende gamekaarten, entertainment cards, prepaid creditcards, betaalkaarten of giftcards aan. Wij werken met betrouwbare derde partijen om een veilige bestelling van jouw tegoedkaarten te kunnen waarborgen.

Kom in contact!

Kunnen wij iets voor jou betekenen in jouw zoektocht naar een League of Legends kaart óf heb je nog enkele vragen over onze producten óf organisatie? Wacht niet en neem dan, in beide gevallen, direct contact met ons op. Dit kun je doen via het contactformulier op onze website. Een van onze medewerkers zal spoedig contact met jou opnemen.

Vertel een vriend over onze website!
Post-NL-logo UPS-logo GLS-logo iDeal-logoebanking-logomaestro-logomastercard-logomrcash-logovisa-logo
© SMSBeltegoed 2024