Online Playstation tegoed kopen

Wil je online Playstation tegoed kopen bij een betrouwbare partij? Dan ben je bij SMSBeltegoed.nl helemaal aan het juiste adres! Op het moment je bij ons een Playstation tegoedkaart hebt gekocht zul je direct een Playstation-code in beeld krijgen. Daarnaast wordt deze code ook verstuurd naar het e-mailadres, dat jij hebt opgegeven tijdens het afronden van de bestelling. De gekochte kaart (en bijbehorende code) zijn tot twaalf maanden na aanschaf geldig en de waarde van het tegoed blijft gedurende deze maanden gelijk.

Benieuwd geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Bekijk dan gerust even ons assortiment van Playstation kaarten voor alle verschillende mogelijkheden (in waarden).

Online Playstation tegoed kopen? Wij helpen jou verder!

Een Playstation tegoedkaart kopen kan eenvoudig en snel op SMSBeltegoed.nl. Je kiest simpelweg voor een kaart met het tegoed dat jij wenst. Vervolgens kun je de betaalmethode selecteren en veilig in onze webshop afrekenen.

Nadat je de code (met daarop het gekochte tegoed) hebt ontvangen is het zaak dat je deze gaat verzilveren. Hiervoor kun je gewoon de stappen zoals hiervoor beschreven doorlopen om jouw tegoed in te wisselen. Met het tegoed laadt je jouw Playstation-portemonnee op en daar kun je vervolgens verschillende games en in-game punten mee kopen. Dus:

  1. Ga naar de Playstation Store.
  2. Selecteer ‘Code inlossen’.
  3. Voer de code zorgvuldig in en selecteer 'Doorgaan'.
  4. Het tegoed of de content wordt nu toegepast op jouw account en het bedrag kun je terugvinden in jouw portemonnee.

Meer informatie?

Kunnen wij iets voor jou betekenen in jouw zoektocht naar online Playstation tegoed kopen óf heb je nog enkele vragen voor ons? Neem dan gerust even contact met ons op voor meer informatie. Tot ziens bij SMSBeltegoed.nl!

Vertel een vriend over onze website!
Post-NL-logo UPS-logo GLS-logo iDeal-logoebanking-logomaestro-logomastercard-logomrcash-logovisa-logo
© SMSBeltegoed 2024