Paysafe bestellen

Wil je een betaalkaart van Paysafe bestellen via een betrouwbare webshop? Wij, van SMSBeltegoed.nl, bieden jou een ruim assortiment! De Paysafecard en het tegoed erop zijn onbeperkt geldig, maar vanaf twaalf maanden na aankoop van het tegoed zal er een onderhoudsbijlage worden gevraagd. Dit haalt Paysafecard dan van je tegoed af. Wij adviseren onze klanten daarom ook altijd om het tegoed binnen de desbetreffende twaalf maanden te besteden.

Heb je nog enkele vragen over onze Paysafe betaalkaarten en/of organisatie? Neem dan gerust even contact met ons op voor meer informatie. Een van onze medewerkers zal vervolgens snel met een passend antwoord komen.

Paysafe bestellen online? In onze webshop kan het!

Een Paysafekaart kun je bij ons erg gemakkelijk online kopen. Je kunt kiezen uit een ruim aanbod van kaarten, waarbij iedere kaart een andere waarde heeft. Binnen slechts één minuut kan er, via onze webshop, een betaalkaart worden besteld. Deze kan vervolgens veilig worden afgerekend via betrouwbare partijen, zoals bijvoorbeeld iDeal.

Nadat je jouw tegoedkaart veilig en betrouwbaar afgerekend hebt zul je van ons een code ontvangen. De code, met daarop het oplaadtegoed, die je na de betaling krijgt is alles wat je nodig hebt en deze zal direct per email en per SMS naar jou worden toegezonden. Zo weet je zeker dat je in bezit komt van het bedrag dat jij hebt afgerekend.

Meer weten?

Kunnen wij iets voor jou betekenen in jouw zoektocht naar een betaalkaart van Paysafe bestellen óf heb je nog enkele vragen voor ons? Bekijk dan direct het assortiment van Paysafe kaarten in onze webshop of neem contact met een van onze medewerkers op voor meer informatie. Graag tot ziens bij SMSBeltegoed.nl!

Vertel een vriend over onze website!
Online Distributors
Post-NL-logo UPS-logo GLS-logo iDeal-logoebanking-logomaestro-logomastercard-logomrcash-logovisa-logo
© SMSBeltegoed 2024