Paysafe kaart kopen

Wil je een Paysafe kaart kopen? Wij, van SMSBeltegoed.nl, kunnen jou verder helpen! Bij ons kun je binnen één minuut beltegoed opwaarderen van verschillende providers. Daarnaast kun je bij ons ook gamecards, entertainment cards, prepaid creditcards of giftcards bestellen. Onze Paysafe kaarten zijn zelfs al op te laden met een bedrag van €10,00.

Heb je nog enkele vragen over onze producten en/of organisatie? Twijfel dan niet om even contact met ons op te nemen. Dit kun je doen door het contactformulier op onze website in te vullen. Een van onze medewerkers zal vervolgens snel met een antwoord komen.

Paysafe kaart kopen? SMSBeltegoed.nl kan jou helpen!

Een Paysafe kaart kun je bij ons erg gemakkelijk kopen. Je kunt kiezen uit ons ruime assortiment van kaarten, waarbij iedere kaart een andere waarde heeft. Nadat je veilig hebt betaald zul je van ons een code ontvangen. De code, met daarop het oplaadtegoed, die je na de betaling krijgt is alles wat je nodig hebt en deze zal direct per email en per SMS naar jou worden toegezonden. Als je de waarde van het tegoed wilt weten, dan kun je naar Paysafecard.com gaan. Daar kun je klikken op ‘tegoed inzien’ en kan vervolgens de code worden ingevuld. Vervolgens krijg je alle informatie over het tegoed van de kaart te zien.

De Paysafe kaart en het tegoed erop zijn onbeperkt geldig, maar vanaf twaalf maanden na aankoop van het tegoed zal er een onderhoudsbijlage worden gevraagd. Dit haalt Paysafecard dan van je tegoed af. Wij adviseren onze klanten daarom ook altijd om het tegoed binnen de desbetreffende twaalf maanden te besteden.

Meer informatie?

Kunnen wij iets voor jou betekenen in jouw zoektocht naar een paysafe kaart kopen óf kunnen wij jou ergens anders mee van dienst zijn? Neem in beide gevallen gerust even contact met ons op. Graag tot ziens bij SMSBeltegoed.nl!

Vertel een vriend over onze website!
Online Distributors
Post-NL-logo UPS-logo GLS-logo iDeal-logoebanking-logomaestro-logomastercard-logomrcash-logovisa-logo
© SMSBeltegoed 2024