Steam card

Steam card

Met de steam card van SMSbeltegoed waardeer je binnen een hand omdraai het saldo van je account weer op. Op je Steam account vind je een eWallet waarin je het tegoed kunt aanvullen. Wanneer je het tegoed bij SMSbeltegoed besteld, ontvang je binnen 2 minuten jouw unieke tegoedcode in je mailbox. Zo zit je dus nooit lang zonder tegoed! Verder is het mogelijk om elk gewenst tegoed aan te kopen.

Wil je de steam kaart kopen? Bekijk hem dan hier.

Steam card | Gamecards bij SMSbeltegoed

Met de Steam cadeaukaart is veel mogelijk. Zo kan je op het online patform de nieuwste computergames kopen. Ook is het mogelijk om hier de wat oudere games te kopen. Wereldwijd heeft het Steam-platform al meer dan honderd miljoen gebruikers en is nog steeds groeiende. Momenteel kunnen er al 7.000 games via dit platform worden aangeschaft. Via de online community kan de benodigde software gratis worden installeert. Vervolgens kan er een persoonlijk account worden aangemaakt en kunnen de online aankopen worden gekocht. Verder kan je via dit platform profiteren van speciale kortingen voor leden en lees je de nieuwste game gerelateerde nieuwsitems.

De steam kaarten zijn verkrijgbaar met verschillende tegoeden. Zo kan je altijd zelf het tegoed kiezen die bij jou past.

Neem contact op

Wanneer je nog vragen hebt over de Steam card, kan er altijd contact opgenomen worden. Vul het contactformulier in en onze medewerkers zullen er alles aan doen om jouw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Hopelijk zien we je bestelling snel bij SMSbeltegoed.nl!

Vertel een vriend over onze website!
Post-NL-logo UPS-logo GLS-logo iDeal-logoebanking-logomaestro-logomastercard-logomrcash-logovisa-logo
© SMSBeltegoed 2024