Steam card 10 euro

Als je op zoek bent naar een Steam card 10 euro, dan ben je bij SMSBeltegoed.nl zeker aan het juiste adres! Steam is een softwareplatform dat speciaal ontwikkeld is voor games op de computer. Binnen dit platform kun je als gamer genieten van allerlei verschillende spellen en mogelijkheden. Één van de meest gespeelde games via Steam is het spel Counter-Strike.

Wil je meer weten over onze Steam-kaarten (en bijbehorende tegoeden)? Twijfel niet en neem dan gerust even een kijkje naar het assortiment in onze webshop voor meer informatie.

Steam card 10 euro gezocht? Bekijk direct ons assortiment!

Via onze website kun je binnen één minuut beltegoed opwaarderen van verschillende providers. Je kunt ook via SMSBeltegoed.nl verschillende gamekaarten (zoals Steam), entertainment cards, prepaid creditcards, betaalkaarten of giftcards bestellen. Het tegoed kun je vervolgens ook veilig en betrouwbaar afrekenen in onze webshop. Zodra je dit gedaan hebt zul je een e-mail of gratis SMS met jouw code van ons ontvangen.

Je kunt een Steam Wallet-code inwisselen door onderstaande stappen nauwkeurig te volgen:

  1. Ga naar steampowered.com/wallet
  2. Aan de linkerkant staat Kies een optie om te beginnen. Klik hieronder op ‘Inloggen’ en log in met je Steam-Accountnaam en wachtwoord.
  3. Voer nu je Steam Wallet code in, hier Steam-portemonneecode genoemd, en klik op ‘Doorgaan’.
  4. Het kan gebeuren dat je wordt gevraagd om je adres in te voeren. Dit zal alleen voorkomen als het de eerste keer is dat je een Steam code inwisselt. Op deze manier bepaalt Steam de juiste valuta.

Neem contact op!

Kunnen wij iets voor jou betekenen in jouw zoektocht naar een Steam card 10 euro óf heb je nog enkele vragen voor ons? Neem dan gerust even contact met ons op voor meer informatie. Tot ziens bij SMSBeltegoed.nl!

Vertel een vriend over onze website!
Post-NL-logo UPS-logo GLS-logo iDeal-logoebanking-logomaestro-logomastercard-logomrcash-logovisa-logo
© SMSBeltegoed 2024