Tegoedkaart Playstation

Ben je op zoek naar een tegoedkaart Playstation? Wij, van SMSBeltegoed.nl, bieden jou een ruim assortiment in onze webshop! Een Playstation tegoedkaart kopen kan eenvoudig en snel op SMSBeltegoed.nl. Je kiest simpelweg voor een kaart met het tegoed dat jij wenst. Vervolgens kun je de betaalmethode selecteren en veilig in onze webshop afrekenen.

Wil je meer weten over onze Playstation kaarten (en bijbehorende tegoeden)? Neem dan gerust even een kijkje naar het assortiment in onze webshop voor meer informatie.

Tegoedkaart Playstation kopen? Wij staan graag voor jou klaar!

Op het moment dat de betaling succesvol afgerond is zul je direct de gekochte Playstation-code in beeld krijgen. Daarnaast wordt de code ook verstuurd naar het e-mailadres, dat jij hebt opgegeven tijdens het afronden van de bestelling. De gekochte kaart (en bijbehorende code) zijn tot twaalf maanden na aanschaf geldig.

Nadat je de code (met daarop het gekochte tegoed) hebt ontvangen is het zaak dat je deze gaat verzilveren. Hiervoor kun je gewoon de stappen zoals hiervoor beschreven doorlopen om jouw tegoed in te wisselen. Met het tegoed laadt je jouw Playstation-portemonnee op en daar kun je vervolgens verschillende games en in-game punten mee kopen. Dus:

  1. Ga naar de Playstation Store.
  2. Selecteer ‘Code inlossen’.
  3. Voer de code zorgvuldig in en selecteer 'Doorgaan'.
  4. Het tegoed of de content wordt nu toegepast op jouw account en het bedrag kun je terugvinden in jouw portemonnee.

Kom in contact!

Heb je nog enkele vragen met betrekking tot een tegoedkaart Playstation van ons óf kunnen wij jou ergens anders mee helpen? Twijfel dan niet om even contact met een van onze medewerkers op te nemen voor meer informatie. Tot ziens bij SMSBeltegoed.nl!

Vertel een vriend over onze website!
Post-NL-logo UPS-logo GLS-logo iDeal-logoebanking-logomaestro-logomastercard-logomrcash-logovisa-logo
© SMSBeltegoed 2024