Wat is Paysafecard Mastercard

Wat is Paysafecard Mastercard? Wij, van SMSBeltegoed.nl, hebben het antwoord voor jou! Paysafecards zijn fysieke kaarten die verkrijgbaar zijn in meer dan 650.000 winkels over de hele wereld. Je kunt kaarten kopen met verschillende bedragen en ontvangt vervolgens een 16-cijferige code, die je in kunt voeren om een bepaalde betaling af te ronden. De Paysafecard Mastercard lijkt op een normale Mastercard of creditcard, maar het is in werkelijkheid een prepaid kaart.

Zoek je meer informatie over de werking van een Paysafecard Mastercard? Neem dan gerust even contact met een van onze medewerkers op voor meer informatie.

Wat is Paysafecard Mastercard? Wij geven jou duidelijkheid!

Bij ons kun je binnen slechts één minuut beltegoed opwaarderen van verschillende providers. Je kunt ook via SMSBeltegoed.nl gamecards, entertainment cards, prepaid creditcards of giftcards bestellen. Het tegoed kun je veilig en betrouwbaar afrekenen. Zodra je dit gedaan hebt krijg je een e-mail of gratis SMS met jouw code.

De kaarten van Paysafe (inclusief het tegoed erop) zijn onbeperkt geldig. Er zal echter vanaf twaalf maanden na aankoop van het tegoed een onderhoudsbijlage door Paysafe zelf worden gevraagd. Dit wordt dan van jouw tegoed afgeschreven. Wij adviseren onze klanten daarom ook altijd om het opgebouwde tegoed binnen de desbetreffende periode te besteden, zodat zij het optimale uit hun kaart kunnen halen.

Neem contact op!

Hebben wij jouw vraag ‘’Wat is Paysafecard Mastercard?’’ kunnen beantwoorden óf heb je nog enkele vragen voor ons? Twijfel dan niet om even contact met een van onze medewerkers op te nemen. Daarnaast kun je natuurlijk ook altijd even een kijkje nemen naar ons assortiment van betaalkaarten. Tot ziens bij SMSBeltegoed.nl!

Vertel een vriend over onze website!
Online Distributors
Post-NL-logo UPS-logo GLS-logo iDeal-logoebanking-logomaestro-logomastercard-logomrcash-logovisa-logo
© SMSBeltegoed 2024