iTunes gift card Belgie

Wil je een iTunes gift card België online bestellen? Wij bieden jou een ruim assortiment aan kaarten met diverse tegoeden! Bij ons koop je gemakkelijk en snel een iTunes cadeaukaart. Hierbij is het wél belangrijk dat je een Apple ID hebt, omdat het tegoed hieraan gekoppeld moet worden. Zo kun je het tegoed spenderen wáár jij maar wilt. Nadat je het tegoed hebt besteld via onze webshop kun je jouw iTunes opwaarderen via Mac, PC, iPhone, iPad of iPod.

Direct een iTunes gift card België online bestellen? Geen zorgen! Bekijk gerust even alle iTunes kaarten in onze webshop en bestel een kaart naar jouw wens.

iTunes gift card België kopen? Bekijk onze cadeaukaarten!

Jouw iTunes-portemonnee opwaarderen kan met de iTunes kaart van SMSBeltegoed.nl alleen bij de iTunes Store voor Nederland. De iTunes kaarten worden specifiek per land uitgegeven. Let hierop bij de aankoop van je iTunes Gift Card. LET OP! het is dus niet mogelijk om een iTunes code die je gekocht hebt op SMSBeltegoed.nl te verzilveren bij de iTunes Store van België. Let dus ook op als je de iTunes als cadeaukaart aan iemand cadeau geeft.

Enkele algemene voorwaarden zijn: uitsluitend geldig voor aankopen in Nederland bij Apple Media Diensten. Voor gebruik is een Apple ID vereist en dien je de licentie- en gebruiksvoorwaarden te accepteren. Niet inwisselbaar voor contanten, niet bedoeld voor wederverkoop en niet voor verzending buiten Nederland. Restitutie of inruilen is niet mogelijk (behalve zoals vereist door wetgeving). Persoonlijke gegevens worden uitsluitend verzameld en gebruikt conform het privacybeleid van Apple, zie apple.com/nl/privacy. Apple is niet aansprakelijk voor verlies of schade voortvloeiend uit diefstal of verlies van de kaart of uit ongeoorloofd gebruik. Je wettelijke rechten blijven onverminderd bestaan.

Kom in contact!

Bij onduidelijkheden over het kopen van iTunes gift card België kun je altijd contact met ons opnemen. Mocht je de rest van onze kaarten willen bekijken, dan kan je in onze webshop het assortiment terugvinden. Hopelijk tot snel bij SMSbeltegoed.nl!

Vertel een vriend over onze website!
Post-NL-logo UPS-logo GLS-logo iDeal-logoebanking-logomaestro-logomastercard-logomrcash-logovisa-logo
© SMSBeltegoed 2024