Lycamobile Bundel BE beltegoed

Let op deze beltegoed is voor belgische lycamobile.

Lyca herladen

Lycamobile bundel koop je snel en veilig via SMSBeltegoed.nl. Je kiest hierboven welk bundel je wilt, en zodra je betaald hebt krijg je een herlaadcode toegestuurd. 

Lycamobile Bunel acties

Via www.lycamobile.be kun je allerlei interessante acties vinden om voordeliger om te gaan met je prepaid toestel.

Lycamobile herladen

Lyca herladen is heel eenvoudig. Je hebt alleen de code die je kreeg van SMSBeltegoed.nl nodig. Bel 1966 (of bel 92#) met je telefoon en volg de herlaadinstructies. Je kunt in het buitenland de belwaarde van je Lycamobile herladen door 0032499951966 te bellen en de herlaadinstructies te volgen. Vervolgens krijg je een bevestiging van het herladen en je huidige belkrediet.

Optie 2: Toets *103*103#herlaadcode# ( bijvoorbeeld:*103*103#12345678901# ) en druk op de beltoets.

Lycamobile belwaarde opvragen

Lyca herladen en je belwaarde opvragen kun je eenvoudigweg door op je mobiele telefoon 92# te typen en op verzenden te drukken. Je ontvangt dan een bericht met je Lycamobile belwaarde en de geldigheidsduur.

Optie 2: Toets *103*100# en druk op de beltoets. Het controleren van het saldo is gratis, zelfs vanuit het buitenland.

Lycamobile belwaarde geldigheidsduur

Lycamobile belwaarde is onbeperkt geldig, zolang je er eens in de zes maanden gebruik van maakt. Als je er zes maanden geen gebruik van hebt gemaakt, wordt de belwaarde bevroren. Je binnen de drie opvolgende maanden Lycamobile herladen als je wilt dat je belwaarde weer vrijgegeven wordt. Doe je dat ook niet, wordt het nummer geblokkeerd en kun je je simkaart niet meer gebruiken.

 

Vertel een vriend over onze website!
Post-NL-logo UPS-logo GLS-logo iDeal-logoebanking-logomaestro-logomastercard-logomrcash-logovisa-logo
© SMSBeltegoed 2022