Twitch Pin on Receipt €15 NL
Twitch Pin on Receipt €15 NL
805 15.00Op voorraad, bestel nu!

Twitch kaart

De kaarten van Twitch koop je gemakkelijk en snel bij SMSbeltegoed. In ons assortiment vind je de kaarten met een tegoed van: €15, €25 en €50 euro. Zo kan je altijd zelf beslissen hoeveel tegoed je op de kaart wilt zetten. Wanneer je bij ons de aankoop heeft gedaan, ontvang je binnen 2 minuten jouw activeringscode in je mailbox. Zo zit je nooit zonder tegoed!

Wat is Twitch?

Wanneer je fan bent van gamen is Twitch het perfecte platform voor jou. Op Twitch.tv kan je namelijk live streams houden en bekijken. Omdat er talloze communities zijn, vind je er altijd wel één die aansluit bij jouw interesses, passies en hobby’s. Zo kan je bijvoorbeeld video’s bekijken op het gebied van muziek, gaming, koken en nog veel meer. Vrijwel alles is er op terug te vinden! Het is mogelijk om op Twitch je eigen kanaal op te bouwen. Hierop zou je je eigen video’s kunnen uploaden.

Wat kan ik met een Twitch kaart?

Met een Twitch card is het mogelijk om een cadeau-abonnement of kanaalabonnement aan te schaffen. Hiermee kan je altijd je favoriete streamers bekijken en volgen. Chat, steun of stuur badges en emoties naar verschillende streamers om hun successen te vieren of hen te ondersteunen. Dit wordt erg gewaardeerd door de streamers zelf en daarom delen zij ook vaak beloningen uit aan hun trouwe kijkers. De Twitch-cadeaubon is in te wisselen wanneer je maar wilt. Wanneer je de code toevoegt op jouw account, zal er in je wallet een nieuw tegoed verschijnen.

Opwaardeerinstructies

  1. 1.Ga naar www.twitch.tv/redeem
  2. 2.Log in op je Twitch account
  3. 3.Ga naar je wallet en voer de Twitch code in
  4. 4.Je kunt weer genieten van de leukste streams!
Vertel een vriend over onze website!
Post-NL-logo UPS-logo GLS-logo iDeal-logoebanking-logomaestro-logomastercard-logomrcash-logovisa-logo
© SMSBeltegoed 2024