Microsoft Minecraft 1720 MineCoins NL
Microsoft Minecraft 1720 MineCoins NL
815 9.99Op voorraad, bestel nu!

Met de kaarten van Minecraft zijn ontzettend veel mogelijkheden. Onder de kinderen en jongeren is Minecraft een erg populair spel. Het is niet voor niks één van de populairste games van de wereld. Het spel zelf bestaat uit blokken. Met deze blokken kunnen verschillende dingen worden gebouwd, zoals huizen, boten, achtbanen en kastelen. Bouw je eigen wereld en ontdek die van anderen.

Wat kan je met het Minecraft tegoed?

Met het tegoed kunnen Minecoins worden aangeschaft. Minecoins kun je gebruiken om skins, texture packs, werelden en nog meer in-game content te kopen. Bespaar tijd met het bouwen van werelden, door de werelden te kopen. Laat de designers het werk doen, jij kan genieten van de nieuw gekochte skins. Goed om te weten is dat het niet noodzakelijk is om Minecoins te kopen om het spel te kunnen spelen. Het dient enkel als een optie om extra’s te kunnen kopen. Er zijn twee verschillende pakketten als het gaat om Minecoins, namelijk:

  1. Minecraft 1720 Minecoins
  2. Minecraft 3500 Minecoins

Minecraft kaart kopen bij SMSbeltegoed

Bij SMSbeltegoed bieden wij twee verschillende kaarten aan. De kaart met 1720 Minecoins kan je bij ons aanschaffen voor €9.99 euro. Wil je liever 3500 Minecoins? Dan schaf je deze al aan voor €19.90 euro. Wanneer je bij ons de kaart bestelt ontvang je de activeringscode al binnen 2 minuten in je mailbox. Zo zit je nooit zonder tegoed en kun je lekker door blijven gamen! Natuurlijk zijn deze ook erg leuk om als cadeau te geven.

Opwaardeerinstructies

Het inwisselen van de Minecraft code doe je zo:

  1. 1. Kies je favoriete tegoed
  2. 2. Ga naar https://www.minecraft.net/nl-nl/redeem
  3. 3. Kies de optie die je wilt inwisselen
  4. 4. Je kan aan de slag met jouw nieuwe Minecoins!
Vertel een vriend over onze website!
Post-NL-logo UPS-logo GLS-logo iDeal-logoebanking-logomaestro-logomastercard-logomrcash-logovisa-logo
© SMSBeltegoed 2024