Transcash €50+€4
Transcash €50+€4
840 50.00Op voorraad, bestel nu!

Wat is een Transcash kaart?

Een Transcash kaart/voucher  bevat een code waarmee je het tegoed van een Transcash Mastercard snel opwaardeert.

Belangrijk: Om een Transcash voucher te kunnen gebruiken, moet je in het bezit van een Transcash prepaid card zijn. Om een Transcash kaart te kopen, moet je minimaal 18 jaar, inwoner  van Frankrijk en in het bezet van een geldig Frans of EU paspoort zijn.

Met deze prepaid debit card doe je gemakkelijk al je online aankopen waar Visa en Mastercard geaccepteerd word. Wanneer het tegoed op je prepaidkaart op is, voeg je weer saldo toe met behulp van een voucher. Koop deze  gemakkelijk bij ons online en voorkom dat je teveel uitgeeft!

 

Hoe lang is een Transcash ticket geldig?

Een Transcash ticket is na aankoop 6 maanden geldig. We raden je echter aan om je code direct na ontvangst in te wisselen. Je kunt het bedrag dan gebruiken tot de vervaldatum van je Transcash Mastercard (aangegeven op de kaart).

 

Hoe waardeer ik mijn Transcash card op?

 

Hoe check ik mijn Transcash saldo?

Bekijk je saldo door in te loggen op je Transcash account of bel de Franse klantenservice via +33(0)153882276 (reguliere kosten) of via de service-client@trans-cash.fr . Ook is het mogelijk om je saldo te checken bij een betaalautomaat door (saldo op te vragen). Let op dat hier soms kosten voor in rekening worden gebracht.

 

Wat is de opwaardeer limiet voor een Transcash card?

Wanneer je jouw Transcash kaart oplaadt met een code, krijg je te maken met dagelijkse en maandelijkse limieten. Deze limieten hangen af van het soort kaart dat je hebt. Raadpleeg de https://www.transcash.fr/en/general-terms-and-conditions-of-use/ voor meer informatie.

 

Hoe kan ik contact opnemen voor hulp bij Transcash?

Ga naar  https://www.transcash.fr/en/ , FAQ-pagina voor hulp bij je product. Ook vind je onderaan de pagina een e-mailadres en telefoonnummer om contact op te nemen.

Vertel een vriend over onze website!
Post-NL-logo UPS-logo GLS-logo iDeal-logoebanking-logomaestro-logomastercard-logomrcash-logovisa-logo
© SMSBeltegoed 2023