Razer Gold    €100
Razer Gold €100
846 100.00Op voorraad, bestel nu!

Razor is een bekende naam binnen de community dankzij de hoogwaardige hardware en accessoires die ze produceren voor gamers. Denk aan precieze gaming muizen, toetsenborden, headsets, stoelen en ook onderdelen voor je PC. Een uiterst geschikt merk om de game setup van je dromen samen te stellen. Voor hun trouwe gebruikers is Razer Gold geïntroduceerd: een digitale munt die speciaal bedoeld voor gamers. Dit geef je uit via de website van Razer Gold of in de Razer Cortex app (voor PC) aan games en meer. Razer Gold koop je eenvoudig, veilig en snel bij SMSBELTEGOED.NL.

 

Wat is een Razer Gold card?

Razer is een fabrikant van computers, muizen, toetsenborden en andere hardware. Ook heeft het bedrijf eigen software en een gaming-munt: Razer Gold. Met dit betalingssysteem heb je veilig prepaid gaming tegoed in handen, dat je met je account kunt besteden in diens Store of in games zelf. Met meer dan 40.000 games heb je voldoende keuze, of het nu online multiplayer games zijn of bijvoorbeeld mobiele games. Geef je Gold PIN uit aan Roblox, Minecraft, Battlefield 2042, FIFA 22, Runescape en nog veel meer! Zo ontvang je ook nog extra bonussen, zoals speciale skins en in-game items als je met Gold betaalt.

 

Het fijne van Razer Gold is dat je hoeft niet je bank- of creditcard hoeft te koppelen aan je Razer account. Direct na aankoop van Razer Gold bij smsbeltegoed.nl  krijg je de unieke Razer Gold code op je scherm te zien, deze kan je meteen verzilveren op je Razer account. We sturen de gekochte artikelen nog naar je e-mail toe. Met Razer Gold profiteer je van flinke kortingen op games en een uitgebreid spaarprogramma voor toffe producten! Het tegoed wordt veilig bewaart in je Razer Wallet en blijft altijd geldig.

 

Hoe lang is een Razer Gold voucher geldig?

De kaart is onbeperkt geldig. Dus gebruik hem wanneer het jou uitkomt.

 

Hoe wissel ik de Razer Gold kaart in?

  • Log in met je Razer-account.
  • Klik op “Reload Now” en selecteer “Razer Gold PIN” als betaalmethode.
  • Voer de PIN-code in en klik “Next”.
  • Doorloop de 2-staps verificatie.

 

In de Razer Gold Store heb je keuze uit duizenden games die afkomstig zijn van verschillende platformen (o.a Origins, Epic Game Store en zv). Je hebt dus alles handig op een plek en weet je zeker dat je de beste deal scoort! Nu komt het voordeel van Razer Gold om de hoek kijken: wanneer je Razer Gold spendeert, spaar je er Razer Silver. Oftewel hoe meer Gold je over de toonbank gooit hoe meer Silver je er voor terugkrijgt.

Met Razer Silver spaar je voor producten. Je hebt keuze uit exclusieve Razer hardware, maar ook uit unieke in game items die alleen te verkrijgen zijn met Razer Silver. Oftewel, als je Razer Gold gebruikt doe je automatisch mee aan dit loyaliteitsprogramma van Razer. Het toffe van de digitale munt van Razer is dat je mee kunt doen aan exclusieve evenementen in verschillende games. Zo kan je bijvoorbeeld extra Razer Silver verkrijgen in bepaalde games, waardoor je nog sneller kunt sparen voor Razer beloningen.

Vertel een vriend over onze website!
Post-NL-logo UPS-logo GLS-logo iDeal-logoebanking-logomaestro-logomastercard-logomrcash-logovisa-logo
© SMSBeltegoed 2024