Eneba €10
Eneba €10
852 10.00Op voorraad, bestel nu!

Waar kunnen Eneba gift cards voor gebruikt worden?

U kunt de Eneba gift card voor alles gebruiken wat u kunt vinden op de Marktplaats. Daarnaast maakt het een geweldig geschenk voor iedereen die van gamen houdt of het leuk vind goede deals uit de kaarten te halen.

 

De voordelen van de Eneba gift card

• Duizenden producten. Kies uit een groot aantal verschillende producten, digitale games, gift cards, DLC’s, gaming consoles, elektronica en meer;

• Veilig en makkelijke betaalmethode. Winkel zonder de noodzaak van creditcards of bankrekeningen;

• Instant aankoop. Rond het checkout process af met geld in de Eneba Wallet, wat ongelooflijk simpel en snel is, dus uw aankopen zullen u sneller bereiken;

• Een perfect geschenk. Een Enkele Eneba gift card opent de ongelimiteerde mogelijkheden van winkelen op de Eneba marketplace. Het is een perfect geschenk voor elke gamer.

Hoe gebruikt u een Eneba gift card?

Als u eenmaal de Eneba gift card, is het gebruiken van de fondsen een makkie. En zo gemakkelijk kunt u elk item in de winkel binnen een paar seconden kopen. Vergeet niet dat u altijd kunt wachten op de beste deals en wanneer de tijd rijp is, koopt u geweldige goodies met korting en bespaart u zuurverdiend geld! Een aantal klikken en u bent klaar om te starten!

 

 

Hoe Activeer ik  de Eneba-cadeaubon

Om de Eneba-cadeaubon te activeren, moet je een Eneba-account hebben (je kunt er hier een aanmaken) en volg je deze stappen:

1. Log in op je Eneba-account.

2. Klik op het dashboard van uw account in de rechterbovenhoek van de pagina.

3. Selecteer de optie Cadeaukaart inwisselen.

4. U wordt begroet met een venster waarin u uw cadeaukaartcode moet invoeren.

 

Belangrijke mededeling:

Geldig tot 12 maanden na aanschaf. Geen uiterste houdbaarheidsdatum. U kunt tot op 100€ per dag en 400€ per maand verzilveren. Meer informatie: https://www.eneba.com/gift-card-terms-and-conditions.

Vertel een vriend over onze website!
Post-NL-logo UPS-logo GLS-logo iDeal-logoebanking-logomaestro-logomastercard-logomrcash-logovisa-logo
© SMSBeltegoed 2024