Skrill €30
Skrill €30
863 30.00Op voorraad, bestel nu!

"Bent u op zoek naar een snelle en handige manier om geld te storten op uw Skrill-account? Maak kennis met onze innovatieve stortingsmethode via een Skrill betaal kaart. Deze maakt het mogelijk om via meer dan 20 verschillende betalingswijzen saldo aan uw Skrill-wallet toe te voegen.

 

Start met het selecteren van het bedrag dat u wilt storten op uw Skrill-account. Koop vervolgens uw kaart online op deze website via uw voorkeursbetalingswijze. De unieke code voor Skrill ontvangt u direct in uw e-mailinbox en is meteen klaar voor gebruik.

 

Hoe gaat u te werk als u de betaalkaart wilt inwisselen?

 

Bezoek rewarble.com, klik op redeem en navigeer naar de inwisselpagina. Voer hier uw unieke code in die u via de mail gekregen heeft. Klik vervolgens op Skrill en vul uw e-mailadres in voor de factuur en specificeer het e-mailadres waar het tegoed naartoe moet.

 

Met uw unieke betaalkaart voor Skrill kunt u eenvoudig en direct geld overmaken naar elke gewenste Skrill-account. Na uw bevestiging wordt het Skrill-account onmiddellijk bijgewerkt met het prepaid tegoed.

 

Skrill voor online betalen

 

Skrill is vooral bekend als e-wallet op de meeste online casino’s en poker sites. Maar dat is niet alles: als je over een Skrill Card beschikt, kun je overal op het internet afreken waar de MasterCard geaccepteerd wordt. De online betalingsmogelijkheden met een Skrill account zijn dus legio.

 

Let op: Skrill betalingen kunnen na goedkeuring niet worden teruggedraaid of gerestitueerd. Zorg er daarom voor dat u het correcte e-mailadres invoert van de Skrill-account die u wilt aanvullen."

Vertel een vriend over onze website!
Post-NL-logo UPS-logo GLS-logo iDeal-logoebanking-logomaestro-logomastercard-logomrcash-logovisa-logo
© SMSBeltegoed 2024