Nike €100
Nike €100
900 100.00Op voorraad, bestel nu!

Wat is nike cadeau kaart

Voor een sportief cadeau zit je met de Nike cadeaukaart helemaal goed. Bestel hier de Nike cadeaukaart in een waarde naar keuze en verras iemand met dit mooie cadeau. Te besteden aan schoenen, sportkleding, accessoires en alle andere producten in een van de Nike winkels en de omvangrijke webshop.

 

Hoe moet ik de code inwisselen

Deze Bon kan worden ingewisseld op Nike.com, in de Nike App en in geselecteerde winkels die eigendom is van Nike in Nederland.

Als je de cadeaubon online wilt gebruiken, vink je tijdens het afrekenen het vakje naast 'Heb je een cadeaubon?' aan. Voer het nummer en de pincode van de cadeaubon in en klik op 'Pas toe'. Het bedrag op de cadeaubon wordt afgetrokken van het totaalbedrag van je bestelling.

Ga naar Nike.com/retail voor een volledige overzicht van alle Nike Stores. Zoek op de locatie van de winkel die je wilt bezoeken. Tik (dubbelklik) op de winkel en scroll naar beneden naar de sectie 'Services' om te zien of de store cadeaubonnen accepteert.

 

Algemene voorwaarden voor het gebruik van de kaart

Deze Bon kan worden ingewisseld op Nike.com, in de Nike App en in elke Store die eigendom is van Nike in Nederland. Ga naar Nike.com/retail voor een volledige lijst van in aanmerking komende stores.

Je moet een extra betaalmethode gebruiken wanneer de artikelen een hogere waarde hebben dan de waarde van de bon. Behalve indien wettelijk vereist, kunnen bonnen niet worden geretourneerd, vergoed of ingewisseld voor contant geld. Bonnen verlopen niet. Behandel deze bon als contant geld. Nike is niet aansprakelijk als een bon wordt verloren, gestolen of beschadigd, of zonder toestemming wordt gebruikt.

Ga voor de volledige algemene voorwaarden naar Nike.com/storegiftcards. Ga naar Nike.com/membership om te profiteren van de volledige Nike beleving en bijbehorende voordelen en meld je aan.

Vertel een vriend over onze website!
Post-NL-logo UPS-logo GLS-logo iDeal-logoebanking-logomaestro-logomastercard-logomrcash-logovisa-logo
© SMSBeltegoed 2024