App Store & iTune Card van €20
App Store & iTune Card van €20
516 20.00Op voorraad, bestel nu!

 

 iTunes:

Een iTunes kaart kopen kan tegenwoordig eenvoudig en snel online via SMSBeltegoed.nl. Je kiest hierboven het bedrag wat je aan iTunes tegoed wilt kopen. Vervolgens doorloop je het online bestelproces. Na betaling krijg je direct de iTunes Gift Card in beeld en per mail toegezonden. Het opwaarderen van iTunes kan met behulp van de code op je iTunes Card. Je kunt je iTunes tegoed verzilveren in de iTunes Store, iBookstore, App Store en Mac Store. Het is dus niet zo dat je het tegoed op een iTunes gift card alleen kunt verzilveren bij de iTunes Store. Eigenlijk zou de iTunes kaart net zo goed een App Store Gift Card kunnen heten, omdat je deze ook kunt gebruiken in de Apple App Store. Je kunt het tegoed zelfs gebruiken je Apple Music abonnement mee te betalen! LET OP: Incidenteel kan een bestelling uit meerdere iTunes codes bestaan.

iTunes tegoed is gekoppeld aan een Apple ID

Een iTunes kaart kopen en iTunes opwaarderen is erg simpel. Maar je hebt natuurlijk wel een Apple ID nodig. Het tegoed is namelijk gekoppeld aan je Apple ID, waardoor het niet uitmaakt of je de code verzilvert in de iTunes Store of App Store. Dit zorgt er tevens voordat het niet uitmaakt op welke apparaat je de iTunes code inwisselt. Voorwaarde hiervoor is natuurlijk wel dat je op alle apparaten gebruik maakt van hetzelfde Apple ID.

 

  • Update Apple Distribution International Limited or Apple Distribution International to Apple Distribution International Ltd.

 

iTunes code inwisselen via Mac of PC:

Een iTunes kaart kopen en daarna inwisselen kan gemakkelijk via een Mac of PC. Je opent het programma iTunes en klikt aan de linkerzijde op iTunes Store. Vervolgens klik je aan de rechterzijde op inwisselen. Nu vul je op het scherm de iTunescode op de gekochte iTunes kaart in, waarna je Apple iTunes tegoed wordt opgewaardeerd.

iTunes kaart inwisselen via iPhone, iPad of iPod

Start de applicatie App Store en ga naar het tabblad uitgelicht (featured). Of start de applicatie iTunes en ga naar het tabblad muziek. Vervolgens scroll je helemaal naar beneden en tik je op de button wissel in (redeem). Hier vul je de code op je iTuneskaart in en tik je op wissel in. Vervolgens kun je iTunes opwaarderen met het door jou gekochte bedrag van €15, €25, €50 of €100. Je App Store tegoed kun je daarna direct besteden aan de aankoop van muziek, games, applicaties enzovoort.

Geldigheid iTunes Gift Card

iTunes opwaarderen kan met de iTunes kaart van SMSBeltegoed.nl alleen bij de iTunes Store voor Nederland. De iTunes kaarten worden specifiek per land uitgegeven. Let hierop bij de aankoop van je iTunes Gift Card. LET OP: Het is dus niet mogelijk om een iTunes code die je gekocht hebt op SMSBeltegoed.nl te verzilveren bij de iTunes Store van België. Let dus ook op als je de iTunes als cadeaukaart aan iemand cadeau geeft.
 

Algemene voorwaarden


Uitsluitend geldig voor aankopen in Nederland bij Apple Media Diensten. Voor gebruik is een Apple ID vereist en dien je de licentie- en gebruiksvoorwaarden te accepteren. Niet inwisselbaar voor contanten, niet bedoeld voor wederverkoop en niet voor verzending buiten Nederland. Restitutie of inruilen is niet mogelijk (behalve zoals vereist door wetgeving). Persoonlijke gegevens worden uitsluitend verzameld en gebruikt conform het privacybeleid van Apple, zie apple.com/nl/privacy. Apple is niet aansprakelijk voor verlies of schade voortvloeiend uit diefstal of verlies van de kaart of uit ongeoorloofd gebruik. Je wettelijke rechten blijven onverminderd bestaan. iTunes/App Store Cards worden uitgegeven en geleverd door Apple Distribution International. In het geval van verkoop van de kaart treedt de winkelier op als vertegenwoordiger van en namens Apple Distribution International. Voorwaarden zijn van toepassing; zie apple.com/nl/go/legal/gc. Alle aankopen via de iTunes Store/App Store zijn uitsluitend bestemd voor rechtmatig persoonlijk gebruik. © 2018 Apple Distribution International. Alle rechten voorbehouden.

 
Vertel een vriend over onze website!
Post-NL-logo UPS-logo GLS-logo iDeal-logoebanking-logomaestro-logomastercard-logomrcash-logovisa-logo
© SMSBeltegoed 2024