Lyca Mobile €10
Lyca Mobile €10
22 10.00Op voorraad, bestel nu!

Lycamobile opwaarderen 

Ben je op zoek naar een webshop voor gemakkelijk en snel Lycamobile opwaarderen? Dan ben je bij SMSBeltegoed.nl helemaal aan het juiste adres! Je doorloopt een simpel bestelproces en kiest voor één van de betrouwbare betaalmethoden in onze webshop. Reken snel en veilig online af met bijvoorbeeld iDeal. Zodra de betaling is verwerkt zul je een opwaardeercode per mail of SMS ontvangen.
 

Lyca beltegoed kopen? 

Lyca opwaarderen doe je door te bellen naar 1244 (of 92#) en de gesproken instructies te volgen. Je kunt ook het volgende intoetsen in het hoofdscherm van je mobiele telefoon: *101*beltegoedcode# en druk vervolgens op de ‘bel’ toets. Beltegoed Lyca opwaarderen vanuit het buitenland of vanaf een andere telefoon kun je door te bellen met het volgende telefoonnummer: +31684001244.


Saldo beltegoed Lyca opvragen?

Om de hoogte van je Lyca beltegoed te controleren in Nederland kun je de volgende stappen volgen: toets *101# (of 94#) en druk op bellen. Na enkele seconden verschijnt de hoogte van je Lyca beltegoed op het display. Je kunt het ook gesproken horen door te bellen naar 1244 (of 95#) en de instructies op te volgen. Als je in het buitenland bent, dan kun je bellen naar +31684001244. Daar hoor je dan jouw huidige tegoed.

Het beltegoed van Lycamobile moet iedere 6 maanden gebruikt worden (bellen, sms'en etc.), anders wordt het namelijk bevroren. Wanneer het beltegoed is bevroren, dan zul je binnen 3 maanden Lyca beltegoed moeten kopen en opwaarderen om het bevroren Lyca beltegoed weer vrij te krijgen. Als er binnen die 3 maanden geen opwaardering plaatsvindt, dan zal de Lycamobile simkaart (inclusief het beltegoed) geblokkeerd worden.

 

Vertel een vriend over onze website!
Post-NL-logo UPS-logo GLS-logo iDeal-logoebanking-logomaestro-logomastercard-logomrcash-logovisa-logo
© SMSBeltegoed 2024