PayPal giftcard gift cards

PayPal giftcard €30
PayPal giftcard €30
939 30.00Op voorraad, bestel nu!

Bent u op zoek naar een snelle en handige manier om geld te storten op uw of iemand anders zijn PayPal-account? Maak kennis met onze innovatieve stortingsmethode via een PayPal betaalkaart. Onze PayPal giftcard maakt het mogelijk om via meer dan 20 verschillende betalingswijzen saldo aan uw PayPal-wallet toe te voegen.

Start met het selecteren van het bedrag dat u wilt storten op uw PayPal-account. Koop vervolgens uw kaart online op smsbeltegoed.nl via uw voorkeur betalingswijze. De unieke code voor PayPal ontvangt u direct in uw e-mail inbox en is meteen klaar voor gebruik.

 

Hoe gaat u tewerk als u de betaalkaart wilt inwisselen?

 

  • Bezoek rewarble.com,
  • klik op redeem en navigeer naar de wisselpagina.
  • Voer hier uw unieke code in die u via de mail gekregen heeft.
  • Klik vervolgens op PayPal en vul uw e-mailadres in voor de factuur en specificeer het e-mailadres waar het tegoed naartoe moet.

 

Met uw unieke betaalkaart voor PayPal kunt u eenvoudig, anoniem en direct geld overmaken naar elke gewenste PayPal-account. Na uw bevestiging wordt het PayPal-account onmiddellijk bijgewerkt met het prepaid tegoed.

 

PayPal voor online betalen

PayPal is populair als e-wallet omdat bijna elke webshop Paypal wel accepteert als betalingsmethode. De online betalingsmogelijkheden met een PayPal account zijn dus legio.

Let op: PayPal betalingen kunnen na goedkeuring niet worden teruggedraaid of gerestitueerd. Zorg er daarom voor dat u het correcte e-mailadres invoert van de PayPal-account die u wilt aanvullen.

 

Vertel een vriend over onze website!
Post-NL-logo UPS-logo GLS-logo iDeal-logoebanking-logomaestro-logomastercard-logomrcash-logovisa-logo
© SMSBeltegoed 2024